Donaties

Steun de Stichting Beek&Bos

De stichting heeft de afgelopen jaren een brede kring aan donateurs gekregen. Dit zijn zowel bedrijven als particuliere personen, die zich aangesproken voelen door de boodschap van de stichting: “Doe wat je hand vindt om te doen”. Iedereen die doneert en zijn emailadres doorgeeft ontvangt de nieuwsbrief. 

De Stichting heeft de ANBI status. Zodoende is het mogelijk om donaties van de inkomstenbelasting af te trekken. Op verzoek kan een modelovereenkomst voor een periodieke storting worden verstrekt. Dit geeft meer fiscale voordelen dan een gewone donatie. 

Als donateur kunt u zelf de hoogte van uw bijdrage bepalen. Deze kan berekend worden op basis van onder andere uw  CO2 voetafdruk, of van de afgelegde kilometers voor reizen, of een globale inschatting daarvan. 

Voor reizen geldt in het algemeen het volgende: per 1000 kilometers per auto of per vliegtuig wordt een richtbedrag van € 10,- gehanteerd. 

 Uw CO2 voetafdruk kunt u berekenen via calculators op diverse websites. Om er één te noemen: Fiets, ov of auto | Milieu Centraal . De uitkomst daarvan vermenigvuldigt u met een factor €90 per ton CO2 uitstoot per jaar  

Gewoon doneren omdat u een bijdrage wilt leveren aan meer natuur en biodiversiteit kan ook. Een bijdrage van bijvoorbeeld € 50 maakt ons al blij. U kunt ook één of meerdere boompjes doneren voor € 20 per boompje. 

Ook kan bij een event gedoneerd worden, zoals bijvoorbeeld een huwelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 


Doneren

Wilt u het bos en de stichting steunen? Dat kan! U kunt een donatie doen via de onderstaande knop of zelf een overschrijving doen via uw eigen bank!

Wij zijn u erg dankbaar! 

E E N M A L I G E   G I F T 

Je kunt ook een bedrag overmaken naar:
Stichting Het Beekenbos
NL45 TRIO 0391 1610 40
o.v.v Donatie.

©2024. Stichting Beek&Bos. All Rights Reserved.