Huwelijk
Rene vrugt & marly de Blaeij 


Doneren voor een Nieuw Natuurbos


Waarom een natuurbos?

Het klimaat verandert. Sneller dan ons lief is. Meer groen en bomen helpen om die veranderingen tegen te gaan. Uit onderzoek blijkt dat we daardoor gezonder en gelukkiger worden. Marly en René steunen initiatieven om Nederland een stukje groener te maken zoals de stichting Beekenbos.

Het bruidspaar draagt deze stichting een warm hart toe. Ook omdat het een particulier initiatief is en veel werk door vrijwilligers wordt gedaan. Zij hebben de wens om met hun bruiloft een bijdrage te leveren aan verdere uitbreiding van het bos en vragen u om daarvoor een financiële donatie te doe


Toelichting

De stichting Familie en Vriendenfonds Het Beekenbos is 7 jaar geleden opgericht om een bijdrage te leveren aan een meer duurzame wereld. Dat doet ze door meer bos in Nederland te realiseren. De stichting heeft een ANBI status en wordt gedragen door donateurs uit meerdere families en hun netwerk. Ook bedrijven doen mee.


Bomen Nodig

Inmiddels bezit de stichting 6 hectare bos in de gemeente Cranendonck, dat deels recent is ingeplant. Deze zomer wil de stichting 1,5 hectare onrendabele agrarische grond langs een beek kopen. Deze grond sluit aan op bestaand eigendom. Na aankoop wordt de grond beplant met boompjes van diverse boomsoorten. Zo transformeert het gebied de komende jaren naar een natuurlijk loofbos. Het streven is om over enkele jaren in totaal 20 hectare nieuw bos te hebben geplant. Deze gebieden zullen door een wandelroute onderling verbonden zijn. Meer informatie over deze stichting staat elders op deze website


Doneren

De kosten voor het planten van een boom komen neer op ongeveer € 15. U kunt ervoor kiezen om één of meerdere bomen te doneren, bijvoorbeeld een els, eik, linde of esdoorn. U kunt doneren door het onderstaande formulier in te vullen: 

* = verplicht
U kunt ook een donatie met een zelfgekozen bedrag overmaken op de bankrekening van de stichting:

NL45TRIO 0391 161 040

Onder vermelding van “bruiloft Marly en René”

©2021. Stichting Beekenbos. All Rights Reserved.