DONATIES & CONTACT


Donateur worden van het beekenbos

Van oorsprong betreft het hier een stichting van familie en vrienden. Doordat velen zich bij ons voegden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een brede kring belangstellenden. Iedereen die doneert wordt vriend en ontvangt de Nieuwsbrief.

Op verzoek kan een modelovereenkomst voor een periodieke storting worden verstrekt. Dit geeft meer fiscale voordelen dan een gewone donatie.


ANBI Status

De Stichting Familie- en Vriendenfonds Het Beekenbos heeft met ingang van 20 mei 2016 de ANBI Status verkregen. Met een ANBI Status is het mogelijk donaties aan de Stichting van de inkomstenbelasting af te trekken.


Richtlijnen donatie

Donateurs kunnen zelf de hoogte van hun bijdrage bepalen. Deze kan berekend worden op basis van o.a. hun ecologische voetafdruk, of van de afgelegde kilometers voor reizen – of een globale inschatting daarvan.

Voor reizen wordt in het algemeen het volgende richtbedrag  gehanteerd: per 1000 kms per auto of vliegtuig € 10,-. Genoemd bedrag is vrij laag als je een reis maakt, dus meer mag altijd.

Je ecologische voetafdruk kun je berekenen via calculators op diverse websites. Om er één te noemen: Fiets, ov of auto | Milieu Centraal 

Zomaar doneren omdat je een bijdrage wilt leveren aan meer natuur en biodiversiteit kan ook. Een bijdrage van bijvoorbeeld € 50 maakt ons al blij.

Rekeningnummer Triodos Bank:

NL45TRIO 0391 161 040

Inschrijving Stichting bij Kamer van Koophandel nr: 66065259

ANBI-nummer: 8563 81 135

 

Compenseer uw co2

STEUN HET BEEKENBOS


Neem contact op

Secretaris: D. van Beek 

Vermeerlaan 62, 

3931 AJ Woudenberg

E-mailadres: dirk@oostendorp.biz

Mobiel: 06-52401510 (voorzitter)

 

©2021. Stichting Beekenbos. All Rights Reserved.